Internationaal

Zijn wij, met vestigingen in Kerkrade, Maastricht en Weert, thuis in de Euregio Maas-Rijn, ons werkgebied is veel ruimer. 

Wij behartigen de belangen van cliënten in de gehele provincie Limburg en ook daarbuiten. Zeker met de moderne communicatiemiddelen is de fysieke afstand geen belemmering meer.

Duitse en Belgische cliënten vinden gemakkelijk hun weg naar ons kantoor als het gaat om grensoverschrijdende geschillen. 

Wij worden bij internationale ongevallen door zowel Nederlandse als buitenlandse cliënten ingeschakeld. Wij regelen dan de schade met de Nederlands vertegenwoordiger van de buitenlandse verzekeraar of hebben een coördinerende rol. Met Duitse of Belgische rechtsbijstandsverzekeraars valt doorgaans goede afspraken te maken. Sinds november 2013 is dat ook het geval met Nederlandse rechtsbijstandsverzekeraars.

Voorts werken wij samen met gespecialiseerde advocaten over de grens, waarmee wij goede contacten hebben.

Wij spreken uiteraard onze talen. Zowel in de Duits als de Engels taal kunnen wij ons uitstekend uitdrukken en verstaanbaar maken.

Ons kantoor is aangesloten bij PEOPIL. Dit is de Europese Vereniging van Letselschade Advocaten. Deze vereniging bestaat uit een netwerk van aangesloten advocaten uit heel Europa en maakt zich sterk voor de positie van de benadeelden in Europees perspectief.