Visie en kernwaarden

Wij zijn een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Kerkrade, Maastricht en Weert. Wij zijn thuis in Limburg maar vertegenwoordigen cliënten door heel Nederland. 

Wij werken in teamverband. Elk team bestaat uit een gespecialiseerd advocaat, een ondersteunend juridisch medewerker en een secretaresse. Daarmee is de dagdagelijkse bereikbaarheid optimaal en zijn meerdere professionals bij uw zaak betrokken.

Wij staan aan uw kant en behartigen uw belangen van A tot Z. Wat maakt ons kantoor bijzonder? Wij verstaan het vak, beschikken over een goed ontwikkelde strategische neus en gaan net een stap verder. Dat is wat u bij ons kunt verwachten.

Vanzelfsprekend gaan wij voor uitstekende resultaten. Wij hebben een gedegen en actuele kennis in huis en veel ervaring en deskundigheid op het gebied van onderhandelen en procederen. Wij volgen de ontwikkelingen in het recht en de rechtspraak op de voet en zoeken steeds naar de kern van de zaak. Wij denken in oplossingen.

Of u nu particulier bent, of ondernemer, vanuit betrokkenheid is onze focus gericht op de mens. 

Elke organisatie is uniek. En elk advocatenkantoor is dat ook. Bij ons werken mensen die goed kunnen luisteren, die betrokken zijn en die hun kennis, ervaring en creativiteit inzetten om een goed resultaat te bereiken. 


Vijfmaal de P van Pennino Advocaten:

1. Partijdig

Wij zijn partijdig. Louter het belang van onze cliënt telt. Diens belang is leidend. Wij staan achter onze cliënt.

2. Persoonlijk

Wij hechten aan een goede relatie en spelen in op zaken die onze cliënt echt bezig houden. Wij zijn betrokken.

3. Professioneel

Met onze kennis, ervaring en creativiteit geven wij gedegen, en goed onderbouwd, advies. Wij zijn oplossingsgericht maar gaan een gerechtelijke procedure niet uit de weg.

4. Panoramisch

Onze benadering is multidisciplinair. Wij overzien het veld en geven strategische keuzes. Wij hebben oog voor het probleem achter het probleem.

5. Pittig 

Wij laten niet met ons sollen. Wij kunnen een pitbull zijn. Als wij ons in iets vastbijten laten wij niet los. Wij zijn doelgericht.